Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Responsive image

Morgondagens front-end stjärnor sökes

Parallellt med att vi rekryterar fler heltidsanställda söker vi nu även morgondagens front-end stjärnor som vill jobba extra vid sidan av studierna. Vi söker dig som brinner för front-end utveckling och håller dig ajour med nya tekniker och möjligheter inom området. Vi erbjuder arbete tillsammans med ett kompetent och erfaret team i trivsamma lokaler i centrala Norrköping varifrån vi servar våra spännande nationella och internationella kunder.

Du är van att jobba med responsiv design och är duktig på HTML5, CSS3 och Javascript. Du bör ha god koll på Bootstrap eller liknande ramverk och vi ser fördelar i om du har jobbat med exempelvis Angular, Knockout, React, Grunt, NPM, Sass mm. Har du jobbat med något CMS, kodat C# och har koll på lite databaser (gärna SQL Server) är det ett extra plus men inte ett krav om du har allt det andra.

Intressant? Hör av dig till jobs@centercom.se så ser vi till att ses!

Om Centercom Centercom utvecklar digitala kommunikationslösningar för kunder som vill förbättra sin marknadsföring eller effektivisera sin verksamhet. Vårt team av kunniga, erfarna och engagerade medarbetare hjälper dig med allt från webb, moln och integration till systemutveckling och mobila appar. Vi arbetar främst på den Skandinaviska marknaden men får allt fler internationella uppdrag och har idag kunder i 9 länder. Läs mer på www.centercom.se