Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Responsive image

Upbeater söker student som vill utveckla deras hemsida

Publicerad 2015-11-22 20:50 av Hanna Johansson

Hej! Inför vår Sverige launch söker vi på www.upbeater.com ett par grymma studenter inom Webbutveckling och Design som först vill hjälpa till att utveckla vår hemsida för att sedan bli våra nästa Upbeaters! Projektet kan tas ann som en praktik/kursprojekt eller som extra vid sidan av studierna för att bygga på sina erfarenheter. Det kan ske individuellt eller i grupp. Beräknad... Fortsätt läsa!

Responsive image

Swecos Hugopris 2016

Publicerad 2015-11-22 20:25 av Hanna Johansson

SWECOS HUGOPRIS Swecos Hugopris är en vidareutveckling av Swecos stora energipris som delats ut sedan 1984. Hugopriset innehåller tre olika priskategorier där idéer och gärningar som bidrar till en hållbar samhällsutveckling premieras. Läs mer om Hugopriset här STUDENTPRISET En av de tre kategorierna i Swecos Hugopris är Studentpriset som delas ut till ett examensarbete som... Fortsätt läsa!

Responsive image

Wellnox söker medarbetare

Publicerad 2015-11-18 10:20 av Adam Rohdin

Vill du vara en del i ett snabbväxande företag och tjäna lite extra? WellNOx är ett snabbväxande Norrköpingsföretag och vi har varit verksamma i drygt 18 månader. WellNOx producerar och säljer Rödbets- och Lingonjuicer som kallas för RÅ. Läs mer på wellnox.se Företaget är i ett starkt expansivt skede och vi är idag 8 personer. Vår prognos är att omsätta ca 14 miljoner... Fortsätt läsa!

Responsive image

Xamera söker C#-utvecklare

Publicerad 2015-11-17 13:00 av Adam Rohdin

Xamera söker nu dig som vill jobba som C#.net-utvecklare hos CPA-global. Tajta team med drivna, kunniga och trevliga kollegor är vad du får hos CPA! På uppdrag av vår kund söker vi en mjukvaruutvecklare med ett intresse för programmering inom .NET. Som mjukvaruutvecklare innebär det att du kommer vara en given resurs i företagets utvecklingsteam. Tjänsten kommer bland annat bestå... Fortsätt läsa!

Responsive image

Extra-jobb på inStudy

Publicerad 2015-10-14 22:30 av Adam Rohdin

Är du sugen på att jobba extra, parallellt med studierna? Vi på inStudy söker just nu personer som är duktiga på webbprogrammering i Javascript och PHP. Vi söker även talanger inom grafisk design och animering. inStudy är ett ungt företag med stort expansionsbehov, och eftersom studenter är målgruppen för vårt produkterbjudande ser vi gärna att aktiva studenter jobbar hos... Fortsätt läsa!

Responsive image

Dags att söka Koordinator till LARM2016!

Publicerad 2015-10-07 16:55 av Hanna Johansson

Ni har väl inte missat att det går att söka Koordinator till LARM2016? Ansökningsperioden pågår till och med söndag 11 oktober och mer information samt ansökningsformulär finner ni i eventet här.... Fortsätt läsa!

Responsive image

Vinnare av East Sweden Hack 2015

Publicerad 2015-09-16 14:07 av Adam Rohdin

Under helgen 4-6 september gick East Sweden Hack 2015 av stapeln. I tävlingen vann laget 'Trygga' bestående utav Benjamin Wiberg (MT), Sara Björkqvist (GDK), Anton Österblad (MT) samt Adam Alsegård (MT) huvudpriset, en start-up resa till Berlin då de kammade hem titeln 'Bästa projekt' för deras moderna och internetbaserade implementation utav ett överfallsalarm. För mer... Fortsätt läsa!

Responsive image

Exjobbskväll på SICK IVP

Publicerad 2015-08-16 14:00 av Adam Rohdin

Missa inte exjobbskvällen med SICK IVP där du kommer ta del utav beskrivning av vilka exjobbs som erbjuds, information om deras mjukvaruutveckling samt demo av deras världsledande produkter. Mer information samt anmälan finner du på deras Facebookevent.... Fortsätt läsa!

Responsive image

Arbeta med privatundervisning i läxhjälp under hösten

Publicerad 2015-07-16 23:40 av Adam Rohdin

Har du tid över efter att skolarbetet för veckan är gjort, eller känner du att det hade varit trevligt med ett extrajobb utöver studierna? Då har vi möjligheten för dig! SmartStudies söker just nu nya lärare inför höstterminen. Vi har sedan 2010 varit ledande inom undervisning och hjälpt över 2000 familjer i hela Sverige. Det är vi otroligt stolta över och vi hoppas på att... Fortsätt läsa!