Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Bli funktionär på SFSFUM!

Publicerad 2014-04-21 14:08 av Klas Eskilson

Den 9-11 maj ska Fullmäktige för SFS, Sveriges förenade studentkårer gå av stapeln. Denna tillställning kommer hållas i årets studentstad, Norrköping. SFS i samarbete med Consensus arrangerar eventet och vi skulle gärna se att ni vill vara med också! Anmäl dig som funktionär och var med i årets största student-politiska händelse! Utöver frukost+lunch+middag samtliga dagar... Fortsätt läsa!

East Sweden Hack 2014

Publicerad 2014-04-17 10:37 av Klas Eskilson

Efter förra årets succé så är det nu dags för andra upplagan av East Sweden Hack. Hacket arrangeras av Skill tillsammans med en rad samarbetspartners och sponsorer och är ett Hackathon där deltagarna med hjälp av öppen data får möjlighet att förverkliga sina idéer. East Sweden hack är en tävling och en kreativ verkstad där du har möjlighet att förverkliga din idé. Med... Fortsätt läsa!

Dags att söka Demolaprojekt

Publicerad 2014-04-16 09:38 av Klas Eskilson

Demola erbjuder dig verkliga projekt från företag som ger högskolepoäng Demola ger varje termin ut ca 25 projekt från företag och organisationer. Studenter vid Linköpings universitet kan under april månad söka till dessa projekt. I Demola jobbar studenter i tvärvetenskapliga grupper för att lösa verkliga utmaningar, får 8 hp, alltid gratis kaffe, mycket goda kontakter till... Fortsätt läsa!

Responsive image

Rösta i Fullmäktigevalet

Publicerad 2014-04-14 08:32 av Klas Eskilson

Det har blivit dags att rösta in nästa års kårfullmäktige. Röstningen öppnar idag och fortsätter till och med den 16 april. Röstningen är öppen för alla LinTek-medlemmar. Sektionen med flest röstande (procentuellt) vinner tårta. Se till att rösta nu! LinTeks fullmäktige är det högst beslutande organet i kåren. De fattar beslut om vilken riktning kåren ska ta, och vad... Fortsätt läsa!

Responsive image

Verksamhetsåret 2014/2015

Publicerad 2014-04-12 13:06 av Klas Eskilson

På vårmötet den 10/4 valdes sektionens ledning för det kommande verksamhetsåret in. Projektledare och kassör för Medieteknikdagarna, sektionsstyrelse samt revisorer har bestämts, och verksamhetsåret träder i kraft i månadsskiftet juni/juli. Fram tills dess kommer nuvarande styrelsen uppdrag fortsätta. Valberedningens nomineringar finns tillgängliga i dokumentarkivet. De som... Fortsätt läsa!

Förlängd ansökan till Kårfullmäktige

Publicerad 2014-04-10 22:00 av Klas Eskilson

Kandideringsperioden till LinTeks fullmäktige har förlängts ytterligare till 13 april. Känner du någon med mycket åsikter eller har mycket åsikter själv, tveka inte att skicka iväg en kandidering eller nominering till LinTeks valnämnd på valnamnd@lintek.liu.se . LinTeks fullmäktige är det högst beslutande organet i LinTek och fungerar som LinTeks "riksdag". Som medlem får du... Fortsätt läsa!

Nya medieteknik.nu

Publicerad 2014-04-08 20:00 av Klas Eskilson

Välkommen till nya medieteknik.nu! Projektet har varit på gång under en lång tid, men äntligen har vi i webbutskottet fått ihop sidan alla längtat efter. Allt är kanske inte riktigt som det är tänkt att vara framöver, och en del av sidan är bara 95% klart, vilket är varför vi uppskattar din feedback! Hör av dig i forumet!... Fortsätt läsa!