Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Välkomna!

Publicerad 2014-07-11 19:40 av Erik Sandrén

Idag har varit en dag då många säkert suttit på nålar och inväntat sitt antagningsbesked. Vi i sektionsstyrelsen vill bara säga grattis till er som nu blir "MT-are" till hösten och att vi ser fram emot att få träffa er under Nolle-P. Vi vill tipsa om att spana hemsidan för Legionen, Nollans beskyddare, som ni finner på legionen.nu. Ni får mer än gärna även spana in 3Cant... Fortsätt läsa!

Junior Systemutvecklare (vikariat)

Publicerad 2014-06-04 23:26 av Klas Eskilson

Kanal75 är ett produktionsbolag som producerar Trav-TV till en mängd olika kanaler och web-platser. Vårt moderbolag är ATG som bedriver allt spel på hästar i Sverige. Gå in på www.kanal75.se och även www.atg.se för mer information. Kanal75 har sina lokaler i Hästsportens Hus i Stockholm precis bredvid Solvalla Travbana. På Kanal75:s teknikavdelning har vi ett utvecklingsteam på... Fortsätt läsa!

Responsive image

Sectra föreläser om Agil utveckling

Publicerad 2014-06-04 08:35 av Klas Eskilson

Vill du veta mer om hur agil utveckling fungerar i praktiken? Eller höra Mattias Bergbom berätta om hur det är att jobba med Oscarsbelönade visuella effekter i Hollywood? Den 12 juni klockan 17:30 - 21:00 bjuder Sectra in till en kväll med föreläsningar, inspiration och utställningar. Läs mer och anmäl dig på sectra.com/networking!... Fortsätt läsa!

Responsive image

Gå på kandidatredovisningar!

Publicerad 2014-05-27 16:22 av Klas Eskilson

Under våren har trean gjort sina kandidatarbeten inom kursen Medietekniskt kandidatarbete och det är inom kort dags för redovisning av resultaten. Alla är välkomna! Slutseminariet är på onsdagen den 4:e juni mellan 8:15 och ca 16:30, med tid för lunch ca 12:10-13:15. Schemat över presentationerna är bifogat, med lokalangivelser. Observera att för- och eftermiddagens sessioner är... Fortsätt läsa!

Examensarbete: Visualisera Ostlänken!

Publicerad 2014-05-27 12:41 av Klas Eskilson

Norrköping står just nu inför ett av de största utvecklingsprojekten staden någonsin har upplevt – Byggnationen av Ostlänken. Projektet Ostlänken är av gigantisk karaktär, budgeten för hela projektet är ca 30 miljarder. Storleken och den förmodade samhällseffekten gör Ostlänken till ett av de mest intressanta samhällsbyggnads- projekt Sverige har stått inför på många... Fortsätt läsa!

Årets alumn 2014 – nominera!

Publicerad 2014-05-14 10:21 av Klas Eskilson

Vem vill du se som Årets alumn? Nu är det dags att ge förslag på vilka som ska få utmärkelsen Årets alumn vid Linköpings universitet. Alla är välkomna att nominera en eller flera kandidater. Årets alumn ska ha läst minst två år på heltid vid Linköpings universitet. Personen kan ha utfört en prestation av något slag, engagerat sig i en fråga eller gjort något annat som... Fortsätt läsa!

Är du en Javautvecklare med kreativt sinne?

Publicerad 2014-05-13 12:53 av Klas Eskilson

Tycker du att det är spännande att översätta IT till affärsmöjligheter? Är du lösningsorienterad, serviceinriktad och har civilingenjörs- / systemvetarexamen eller kommer att ta det inom kort? Vill du vara med och utveckla IT-lösningar till företag och industri? Då skall du söka arbete hos oss, du kommer att arbeta med företag i olika branscher i spännande projekt. Sökande... Fortsätt läsa!

Job Provider Live

Publicerad 2014-05-07 17:07 av Klas Eskilson

Återigen är det dags för Job Provider Live efter en tids dvala. Den 22 maj öppnas Trappan för KSM, GDK och MT-studenter som vill träffa företag inom branscherna de är på väg ut i. Det kommer att bli en kväll fylld med bra mingel, god mat och en alltigenom trevlig atmosfär. Det hela inleds med en välkomstdrink och buffé, därefter får varje företag möjlighet att presentera... Fortsätt läsa!

Tävla med din uppsats!

Publicerad 2014-05-05 15:33 av Klas Eskilson

Nytt & Nyttigt är en uppsatstävling om innovation. För femte året belönas studenter med de bästa uppsatserna om innovation med 65 000 kronor i resestipendier. Förmågan att tänka nytt, och att omvandla idéerna till något nyttigt för samhället, är centralt för en hållbar tillväxt. Därför har VINNOVA och ESBRI startat Nytt&Nyttigt – en uppsatstävling på temat... Fortsätt läsa!