Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Sektionspub på Vattentornet

Publicerad igår 15:07 av Erik Sandrén

Välkomna till terminens första sektionspub! På tisdag den 2/9 klockan 19 kan du komma och hänga med sköna MT:are och spana in mysiga Pub Vattentornet. Det kommer finnas möjlighet att gå med i de olika styrelseutskotten och söka till årets Medieteknikdagarna-grupp. Självklart kommer ni kunna köpa fantastisk merch i MT-shopen! Vi ses!... Fortsätt läsa!

Visa upp ditt projekt för nya studenter

Publicerad 2014-08-10 16:58 av Erik Sandrén

Under tredje dagen på Nolle-p anordnar sektionen ett sektionsmys för de nya studenterna i Täppan. Vi i styrelsen söker nu folk som vill presentera sina arbeten eller projekt som inspiration under kvällen. Enda kravet vi har är att projektet är gjort i koppling med en kurs på utbildningen. Presentationen sker i början av kvällen och bör vara 5-10 minuter lång. Maila ert intresse... Fortsätt läsa!

Välkomna!

Publicerad 2014-07-11 19:40 av Erik Sandrén

Idag har varit en dag då många säkert suttit på nålar och inväntat sitt antagningsbesked. Vi i sektionsstyrelsen vill bara säga grattis till er som nu blir "MT-are" till hösten och att vi ser fram emot att få träffa er under Nolle-P. Vi vill tipsa om att spana hemsidan för Legionen, Nollans beskyddare, som ni finner på legionen.nu. Ni får mer än gärna även spana in 3Cant... Fortsätt läsa!

Junior Systemutvecklare (vikariat)

Publicerad 2014-06-04 23:26 av Klas Eskilson

Kanal75 är ett produktionsbolag som producerar Trav-TV till en mängd olika kanaler och web-platser. Vårt moderbolag är ATG som bedriver allt spel på hästar i Sverige. Gå in på www.kanal75.se och även www.atg.se för mer information. Kanal75 har sina lokaler i Hästsportens Hus i Stockholm precis bredvid Solvalla Travbana. På Kanal75:s teknikavdelning har vi ett utvecklingsteam på... Fortsätt läsa!

Responsive image

Sectra föreläser om Agil utveckling

Publicerad 2014-06-04 08:35 av Klas Eskilson

Vill du veta mer om hur agil utveckling fungerar i praktiken? Eller höra Mattias Bergbom berätta om hur det är att jobba med Oscarsbelönade visuella effekter i Hollywood? Den 12 juni klockan 17:30 - 21:00 bjuder Sectra in till en kväll med föreläsningar, inspiration och utställningar. Läs mer och anmäl dig på sectra.com/networking!... Fortsätt läsa!

Responsive image

Gå på kandidatredovisningar!

Publicerad 2014-05-27 16:22 av Klas Eskilson

Under våren har trean gjort sina kandidatarbeten inom kursen Medietekniskt kandidatarbete och det är inom kort dags för redovisning av resultaten. Alla är välkomna! Slutseminariet är på onsdagen den 4:e juni mellan 8:15 och ca 16:30, med tid för lunch ca 12:10-13:15. Schemat över presentationerna är bifogat, med lokalangivelser. Observera att för- och eftermiddagens sessioner är... Fortsätt läsa!

Examensarbete: Visualisera Ostlänken!

Publicerad 2014-05-27 12:41 av Klas Eskilson

Norrköping står just nu inför ett av de största utvecklingsprojekten staden någonsin har upplevt – Byggnationen av Ostlänken. Projektet Ostlänken är av gigantisk karaktär, budgeten för hela projektet är ca 30 miljarder. Storleken och den förmodade samhällseffekten gör Ostlänken till ett av de mest intressanta samhällsbyggnads- projekt Sverige har stått inför på många... Fortsätt läsa!

Årets alumn 2014 – nominera!

Publicerad 2014-05-14 10:21 av Klas Eskilson

Vem vill du se som Årets alumn? Nu är det dags att ge förslag på vilka som ska få utmärkelsen Årets alumn vid Linköpings universitet. Alla är välkomna att nominera en eller flera kandidater. Årets alumn ska ha läst minst två år på heltid vid Linköpings universitet. Personen kan ha utfört en prestation av något slag, engagerat sig i en fråga eller gjort något annat som... Fortsätt läsa!

Är du en Javautvecklare med kreativt sinne?

Publicerad 2014-05-13 12:53 av Klas Eskilson

Tycker du att det är spännande att översätta IT till affärsmöjligheter? Är du lösningsorienterad, serviceinriktad och har civilingenjörs- / systemvetarexamen eller kommer att ta det inom kort? Vill du vara med och utveckla IT-lösningar till företag och industri? Då skall du söka arbete hos oss, du kommer att arbeta med företag i olika branscher i spännande projekt. Sökande... Fortsätt läsa!