Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Är du nyexad ingenjör/civilingenjör och gillar att koda? Look no further ;)

Publicerad 2017-03-09 10:08 av Rebecka Lindskog

På Cygni – Sveriges Bästa Arbetsplats – kommer vi att dra igång ett projekt under våren tillsammans med en av våra mycket coola kunder inom IoT. De tekniker som du kommer att jobba med är i grova drag Java 8, Spring Boot, JavaScript, React, Cassandra, MongoDB. Teamet kommer att bestå av en handfull juniora utvecklare, en senior UX-designer, en senior tech lead och en produktägare... Fortsätt läsa!

Responsive image

New minds academy

Publicerad 2017-02-23 15:46 av Rebecka Lindskog

En anställning hos något av Sveriges mest spännande och innovativa företag, samt unik möjlighet till kompetensutveckling och coaching under ett år!... Fortsätt läsa!

Responsive image

Morgondagens front-end stjärnor sökes

Publicerad 2017-02-23 15:22 av Rebecka Lindskog

Parallellt med att vi rekryterar fler heltidsanställda söker vi nu även morgondagens front-end stjärnor som vill jobba extra vid sidan av studierna. Vi söker dig som brinner för front-end utveckling och håller dig ajour med nya tekniker och möjligheter inom området. Vi erbjuder arbete tillsammans med ett kompetent och erfaret team i trivsamma lokaler i centrala Norrköping varifrån... Fortsätt läsa!

Responsive image

Looking for career opportunities with Accenture?

Publicerad 2017-02-08 12:45 av Rebecka Lindskog

Then this should be interesting!... Fortsätt läsa!

Sista chansen att söka till Valtechs talangprogram!

Publicerad 2016-12-04 17:52 av Rebecka Lindskog

Det är nu bara några dagar kvar innan vi stänger ansökan till vårt talangprogram som startar den 6:e februari. Om du är i slutet av din utbildning och ska göra eller har gjort exjobb är du välkommen att söka. Som talang på Valtech blir du inte bara antagen till en utbildning, du blir också anställd på Valtech. Under den första perioden av programmet, ca 2,5 månader, får du... Fortsätt läsa!

Sök LARM-värd!

Publicerad 2016-12-02 16:03 av Rebecka Lindskog

LARM är ett av de största projekten du kommer att stöta på under din studietid och nu söker projektgruppen värdar som vill hjälpa oss att arrangera LARM2017. Förutom att få insikt i hur arbetet kan gå till i större projekt och organisationer, kommer du att få möjlighet att träffa nya människor och utöka ditt nätverk. Det finns många olika värdposter som du kan söka och du... Fortsätt läsa!

Bontouch söker exjobbare!

Publicerad 2016-11-08 21:04 av Rebecka Lindskog

Bontouch är ett produktbolag som jobbar med att bygga världens bästa mobila upplevelser. Inför våren söker vi duktiga studenter till våra exjobbsplatser, och vi hoppas att du är intresserad. På Bontouch jobbar vi med alla sidor och aspekter av mobil mjukvara - från design och strategi till utveckling. Våra möjligheter att handleda exjobb speglar också dessa områden. Hos oss kan... Fortsätt läsa!

Nu har ansökan till Valtechs talangprogram öppnat

Publicerad 2016-11-07 20:58 av Rebecka Lindskog

I vår kommer vi och hänger med er igen och det ser vi verkligen fram emot! Här på Valtech är vi nu i full gång med att planera vårens talangprogram som startar den 6:e februari. Vi har nu öppnat upp ansökan och om du är i slutet av din utbildning och ska göra eller har gjort exjobb är du välkommen att söka. Sista ansökningsdag är 30:e november. Som talang på Valtech blir du... Fortsätt läsa!

Sök koordinator för LARM2017!

Publicerad 2016-10-03 09:26 av Rebecka Lindskog

Söker du nya utmaningar, kontakter och erfarenheter? Bli koordinator för LARM2017! LARM är ett av LiUs största studentdrivna projekt och just nu söker de din hjälp. Läs mer om rollerna som koordinator och ansök på: www.larmdagarna.se... Fortsätt läsa!