Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Sista chansen att söka till Valtechs talangprogram!

Det är nu bara några dagar kvar innan vi stänger ansökan till vårt talangprogram som startar den 6:e februari. Om du är i slutet av din utbildning och ska göra eller har gjort exjobb är du välkommen att söka.

Som talang på Valtech blir du inte bara antagen till en utbildning, du blir också anställd på Valtech. Under den första perioden av programmet, ca 2,5 månader, får du 100 % utbildning. Utbildningen sker genom labbar, föreläsningar och projektarbete. Det största momentet är projektarbetet, där du får arbeta med ett riktigt projekt, med beställare, stödresurser i form av strateger och designkompetenser från övriga Valtech. Projektet bedrivs parallellt med annan utbildning under hela den första perioden.

Talangprogrammet är också en bra brygga mellan studier och arbetsliv. Under utbildningen går du från labbuppgifter till kod som finns ”på riktigt”. Du hinner också gå igenom ett projekts alla faser innan det är dags att möta din första kund samtidigt som du är anställd och har full lön. När den första perioden är över, efter 2,5 månad, så kommer de som har exjobbet kvar att börja exjobba, medan de som är helt klara går ut i praktik i ett befintligt Valtech-projekt.

Låter det intressant? Läs mer om programmet och ansök här. Vi är superpeppade, hoppas ni också är det!

Vi ses!

Hälsningar, Linda Svedin

Våga fråga om det är något - linda.svedin@valtech.se 070-165 33 58.